U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Persoonlijk contact, deskundig, betrouwbaar en flexibel in mijn dienstverlening zijn mijn kernwaarden. Dit wordt gerealiseerd door te doen wat ik zeg, goede bereikbaarheid, het leveren van secuur werk en door zelf te blijven ontwikkelen. 

Dienstverlening
Door de jarenlange ervaring als administrateur en ruim 15 jaar bancaire dienstverlening (zakelijk en particulier) is het mogelijk u een uniek pakket aan financiële zaken aan te bieden. Dit kan zijn van alleen het doen van een jaarlijkse controle van uw administratie tot het voeren van de volledige boekhouding, al dan niet onder begeleiding van een vierjaarlijks revisiegesprek. Mijn dienstverlening richt zich zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Via het menu onder 'Diensten' kunt u kiezen voor de markt die op u van toepassing is.

Uniek is mijn begeleiding bij het opstellen van een (zakelijke) financieringsaanvraag, een lening en krediet, voor financiële instellingen en crowdfund partners. Ook voor begeleiding bij het vinden van de juiste woonhuisfinanciering bent u bij mij aan het juiste adres. Wel zo handig nu u steeds meer zelf dient aan te leveren. 

Maatwerk
Door zelf uw dienstenpakket samen te stellen komen we tot een optimale klantbediening op individueel niveau. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig is. Hierbij schroom ik niet, indien nodig, de kennis van andere experts in te schakelen. Immers, deskundigheid staat centraal.

Ik kom graag naar u toe voor mijn dienstverlening aan u. Vindt u het echter prettig ergens anders ongestoord uw financiële zaken te bespreken, dan is het wat mij betreft mogelijk om op een andere locatie af te spreken.

Software
Door gebruik te maken van moderne onlinesoftware heef u altijd 24/7 inzage in uw financiële gegevens. Persoonlijk contact maakt het mogelijk mijn uitgebreide dienstverlening optimaal op uw behoeften af te stemmen.

Met vriendelijke groet,
Bobo Hengeveld