U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Persoonlijk contact
Dit lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. In onze technologisch sterk ontwikkelde maatschappij wordt steeds meer gebruik gemaakt van social media en andere technische hulpmiddelen. Dit levert ons veel efficiency en gemak op. De uitdaging is om met gebruik van deze middelen de klant dat contact aan te bieden, waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Ik omarm deze nieuwe technologieën, maar vind het belangrijk dat daarnaast voldoende ruimte is voor echt persoonlijk contact. Ik geef hier invulling aan door u zelf te laten bepalen op welke wijze, waar en hoe u met mij wenst te communiceren. Omdat uw administratie en financiële situatie zeer persoonlijk en privacygevoelig zijn, is een goede vertrouwensrelatie van urgent belang. Daarom stel ik als enige voorwaarde dat we voorafgaand aan welke vorm van dienstverlening dan ook, elkaar minimaal éénmaal fysiek hebben ontmoet.

Deskundig 
De uitspraken “ieder zijn vak” en “schoenmaker blijf bij je leest” geven goed weer hoe ik deskundigheid typeer. Het is belangrijk te weten waar je goed in bent, maar zeker zo belangrijk is het moment om toe te geven dat iets je boven de pet gaat. Hoewel ik zowel op boekhoudkundig als financieel gebied veel ervaring heb, is het onmogelijk altijd alles in de perfectie te beheersen. Wel ben ik altijd bezig mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo start ik in 2017 met de opleiding Belastingconsulent om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Echter, ik schroom niet, indien nodig, de kennis van derden in te schakelen. Alleen met deze instelling krijgt u de beste dienstverlening die u verdient.

Betrouwbaar
Een goed financieel advies valt en staat met de gegevens die hieraan ten grondslag liggen. Dit betekent dat de boekhouding zonder meer een goede weergave dient te zijn van behaalde resultaten. Ik geef hier invulling aan door vooraf samen met u de handelsactiviteiten goed in kaart te brengen en de administratie hierop in te richten. Daarbij is het belangrijk de stukken tijdig en juist vast te leggen. Dit doe ik door maandelijks uw boekhouding bij te werken en controles uit te voeren.

Flexibel
Als klant heeft u veel dingen aan uw hoofd en tijd is hierbij veelal schaars. Dit vraagt om een flexibele houding van uw boekhouder/financieel adviseur. Ik geef hier invulling aan door zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar te zijn voor het maken van afspraken of het stellen van vragen. Mocht ik u niet direct te woord kunnen staan dan kunt u altijd een boodschap of bericht achterlaten en neem ik maximaal binnen 24 uur contact met u op. Ik kom graag naar u toe voor mijn dienstverlening aan u. Vindt u het echter prettig ergens anders ongestoord uw financiële zaken te bespreken, dan is het wat mij betreft mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Door gebruik te maken van moderne onlinesoftware heeft u altijd 24/7 inzage in uw financiële gegevens.