U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Al vanaf jonge leeftijd heb ik voorkeur voor alles wat te maken heeft met cijfers en rekenen. Het is dan ook geen verrassing dat ik een bedrijfseconomische studie heb gevolgd.

Opleiding en werkervaring
Nadat ik in 1995 ben afgestudeerd aan de HEAO, richting bedrijfseconomie, heb ik een klein jaar gewerkt als administratief medewerker bij een lokale supermarktketen. De daaropvolgende vier jaren heb ik het echte boekhouden geleerd als coördinator van de administratieve afdeling van een middelgrote onderneming binnen de installatietechniek. Naast de dagelijkse werkzaamheden en maandelijkse controles stelde ik per kwartaal de tussentijdse cijfers op en bereidde ik de jaarrekening voor. Een zeer leuke en leerzame periode. 

In 2000 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik in dienst getreden bij de Rabobank. Hier heb ik mij ontwikkelt van administratief medewerker tot kredietbeoordelaar. De laatste jaren was ik werkzaam als intern accountmanager zakelijke relaties. Zo heb ik kennisgemaakt met uiteenlopende ondernemingen in het MKB en de agrarische sector, van eenmanszaken tot BV’s met enkele miljoenen omzet. In deze periode heb ik veel interne studies gevolgd en mij ontwikkeld tot een financieel expert.

Eigen bedrijf
Door een reorganisatie in het najaar van 2015 ben ik, na een bezinningsperiode van enkele maanden en het volgen van de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie, na gaan denken over mijn volgende stap. Dit heeft er in geresulteerd dat ik heb besloten een administratie- en advieskantoor te starten. Het idee is ontstaan uit het feit dat ik tijdens mijn periode bij de Rabobank regelmatig heb gezien dat ondernemers, ondanks mooie jaarrapporten, niet goed op de hoogte waren van hoe de vlag er financieel bij hing.

Passie
Mijn passie en drijfveer is om vanuit een goede en betrouwbare administratie het financieel inzicht van ondernemers en particulieren op een hoger niveau te brengen. Dit kan door per kwartaal de cijfers te bespreken, maar ook even zo goed samen te sparren en te brainstormen over de koers van de onderneming. Ik heb gemerkt dat veel zelfstandige ondernemers het soms prettig vinden hun veelal goede ideeën te spiegelen. Het geeft mij veel energie hierin een luisterend oor te zijn en de ondernemer te ontlasten van voor hun veelal administratieve ballast. Hierdoor kunnen zij zich voor de volle honderd procent richten op de dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.